Kombinationsforløb

Når man er produktionsskoleelev kan man komme i et kombinationsforløb på en ungdomsuddannelse. Det vil sige, at du som elev kan prøve at være elev på fx en teknisk skole i 2-5 uger.

Kombinationsforløb er en rigtig god ide, hvis du er i tvivl om, hvilken uddannelse du vil starte på.

Ifølge produktionsskoleloven skal alle elever tilbydes et kombinationsforløb på en ungdomsuddannelsesinstitution.
  Kombinationsforløbet kan vare fra 2 -5 uger og skal være kompetencegivende fra det pågældende uddannelses grundforløb. Det behøver ikke være på samme uddannelsesinstitution og heller ikke i en sammenhæng.

Kombinationsforløb kan aftales med en ungdomsuddannelsesinstitution – fx på en teknisk skole, social og sundhedsskole, handelsskole (HG) eller en landbrugsskole.

Undervejs i kombinationsforløbet er Produktionsskolen i løbende kontakt med både elev og skole.