Elevråd

Alle elever på skolen har mulighed for at blive valgt ind i elevrådet.

Valg

Valg til elevrådet sker efter behov. Det er det siddende elevråd, der styrer afstemningen.

Alle kan opstille sig selv eller andre, enten mundtligt eller skriftligt. Når alle navne er kommet på tavlen, skal der være mulighed for at melde fra.

Afstemningen foretages skriftligt, og hver elev kan stemme på 3 kandidater. Der vælges stemmetællere, som efterfølgende oplyder resultatet af valget.

Konstituering

Elevrådet konstituerer sig selv med: formand, næstformand, sekretær, ordstyrer og referent.

Hvis elevrådet mener, at et medlem ikke er egnet til at sidde i elevrådet, tager man en snak med elevens faglærer.

Elevrådsmøder

Der afholdes et ugentlig møde i elevrådet, hvor elevrådslæreren deltager. Det første kvarter af mødet kan alle elever komme med forslag til elevrådet, herefter er mødet lukket.

Elevrådet arbejder med elevernes ønsker for skolen, og hvad der kan gøre skolen bedre.

Projekter skal altid fremlægges på det kommende lærermøde og vedtagelse af regler skal bringes til bestyrelsen.

Andre møder

Elevrådsformanden deltager i skolens bestyrelsesmøder.

Formand og næstformand kan deltage i Campus Grindsteds projektmøder samt det årlige Campus Grindsted repræsentantskabsmøde.