Hvad er EGU

EGU er en 2-årig uddannelse med stor vægt på praktik, hvor eleven får løn under uddannelsen.

EGU er for unge under 30 år.

Uddannelsen er bygget op omkring arbejde/praktik. Hovedparten af uddannelsen foregår på én eller flere arbejdspladser, og kun en lille del i skole. Derfor er EGU også for unge, der foretrækker arbejde frem for skole.

Man kan både komme i praktik og i skole flere forskellige steder under uddannelsen.

Hver EGU elev får sin egen personlige uddannelse. Det er EGU vejleder Ole Marcussen, der sammen med eleven sørger for, at uddannelsen passer til elevens ønsker, behov og kompetencer. Uddannelsens grundlag er en 2-årig fleksibel plan med mest tid i praktik og mindre i skole.

EGU er en rigtig uddannelse. Når man har gennemført både skole og praktik, får man et uddannelsesbevis.

EGU kvalificerer også eleven til at starte på en anden uddannelse, for eksempel som EUD-elev.